Totul despre detergentul de rufe organic

25 Oct 2014 - 11:07:32
Ce este detergentul de rufe? 

In termeni simpli este un tip de agent de curățare, care este folosit pentru curățarea rufelor murdare. Există diverse ingrediente care sunt utilizate în compozitia detergentului de rufe, dintre care tensioactivii sunt cele mai importante, pastrand hainele curate. 

Având în vedere că detergenții de rufe obisnuiti conțin diverse substanțe chimice care sunt dăunătoare atat pentru pielea voastra cat și pentru mediul inconjurator oamenii au inceput sa foloseasca detergenti de rufe organici. 

Detergenții de rufe organici

Detergenții de rufe organici sunt acei detergenți care nu conțin fosfați, cloruri sau orice alt produs chimic care pot prezenta un risc sau un pericol pentru sănătatea oamenilor și a mediului înconjurător. Aceste tipuri de detergenți, de asemenea, nu contin nici parfumuri sau coloranți sintetici și prin urmare se dovedesc a fi siguri pentru persoanele cu alergii sau piele sensibila. Astfel, se poate spune că  detergentul de rufe bio cuprinde ingrediente sigure și naturale. 

De ce detergenti organici?

Tot ceea ce folosim pentru spalat si curatat, la baie, bucatarie, dar mai ales in ingrijirea corporala, sunt produse de sinteza, rezulate din transformarea chimica a produselor petroliere, a mineralelor, la care se adauga inca alte chimicale: arome, coloranti, conservanti si alte genuri de aditivi. In afara de sanatate, costul carbonului în producerea detergentului și ale ingredientelor chimice toxice din detergentul comercial prezintă pericol pentru mediul înconjurător. Unele dintre cele mai importante amenințări reprezentate de ingredientele chimice utilizate în acesti detergenți comerciali includ toxicitate pentru alge și alte organisme acvatice, problemele de sanatate ale oamenilor, cum ar fi piele iritata, cancer și altele.

Așa ca tot mai mulți oameni devin conștienți cu privire la riscurile legate de folosirea detergentilor obisnuiti.

Exista o varietate de produse ecologice și sigure, cum ar fi: ECOS - DETERGENT LICHID PENTRU RUFE, FARA MIROS, SAPUN NATURAL SPECIAL PENTRU SCOS PETE DIFICILE, OXO BRITE - INALBITOR PENTRU RUFE PE BAZA DE OXIGEN - FARA CLOR și altele sunt folosite de către oameni conștienți de sănătate și mediu. 

Așa că haideți să depunem un efort minim și cu pași mici sa alegem “verde”  pentru a proteja sănătatea noastră precum și a mediului prin utilizarea de detergent de rufe organic.
Admin · 8627 vizualizari · Scrieti un comentariu

Link permanent catre articolul complet

http://decebio.blogz.ro/de-ce-bio-b1/Totul-despre-detergentul-de-rufe-organic-b1-p1.htm

Comentarii

Acest articol nu are Comentariu momentan


Scrieti un comentariu

Statutul noilor comentarii: In asteptare

Url-ul dvs. va fi afisat.


Va rugam introduceti codul continut de imagini


Textul comentariului

Optiuni
   (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)


  

Calendar

Iulie 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare